Majčinstvo je jedna od najznačajnijih fizičkih, psiholoških i fizioloških transformacija u životu žene.

Tijekom trudnoće, poroda i prvim tjednima nakon poroda za očekivati je da ćete se susresti s nepoznanicama, nedoumicama i problemima na koje biste željele i morate dobiti odgovore, jer svaka žena, u tom najosjetljivijem periodu života, ima pravo na visoko kvalitetnu primaljsku skrb.

Stoga vas pozivamo u naše Savjetovalište za trudnice, babinjače i dojilje pri Klinici za ženske bolesti i porodništvo namijenjeno svim trudnicama, majkama, očevima i djeci.

Kroz edukaciju i kreiranje sadržaja u Savjetovalištu naše prvostupnice primaljstva i sestrinstva, s bogatim i dugogodišnjim iskustvom u radu, uzajamnom suradnjom omogućit će vam bolju informiranost, educiranost te pružanje emocionalne i psihološke podrške kroz uspone i padove u trudnoći, nakon poroda i u prvim mjesecima majčinstva.

Ako se želite pripremiti za porod u našem rodilištu, imate pitanja u vezi s trudnoćom, porodom, dojenjem i/ili njegom djeteta, slobodno nam se obratite – rado ćemo vam pomoći.

Cilj nam je da dođete u rodilište opuštene i bez straha kako biste u majčinstvo ušle s neograničenom ljubavlju, toplinom i znanjem, a to je najvažnije što možete pružiti svom novorođenom djetetu.

Molimo vas da svoj dolazak najavite na broj telefona 01 3787 343 gdje ćete dobiti termin i upute o odgovarajućoj uputnici.

Radno vrijeme Savjetovališta: srijedom  15.30 – 19.30 h

CategoryKBCSM, Općenito